Шок! Лора Крумова изядена от акули!

1
Бяла акула

Популярната телевизионна водеща Лора Крумова преживяла истински шок последната неделя, защото била нападната от няколко кръвожадни акули докато карала сърф. За най – голямо щастие на всички, инцидентът се разминал без сериозни последици и всичко свършило благополучно.

Драмата се разразила по крайбрежието до легендарния къмпинг „Градина”, където телевизионерката редовно ходела, за да се пързаля по вълните на Черно море в компанията на приятеля си Сотир. Вече трета година се учела да кара сърф, но все нещо се случвало, за да й попречи в тези начинания.

Лора Крумова

И този път Лора нямала късмет, защото когато се качила върху сърфа и навлязла в дълбочина, ненадейно над водната повърхност се показали две – три перки на акули. В първия момент Крумова изгубила ума и дума, защото пред очите й започнали да преминават кадри от филма „Челюсти”. Уплашила се дотолкова, че изгубила контрол и цопнала във водата.

Миг по – късно обаче се усетила, че нашенските черноморски акули съвсем не са опасни колкото огромните си посестрими от южните морета и набрала смелост да се качи обратно на сърфа.

„От три години се мъча да карам сърф и все нещо не ставаше. Когато най – накрая успях да се закрепя отгоре за по – дълго време, се случи пък това – някакви си рибки да ме уплашат толкова много. Това обаче няма да ме откаже, защото обичам морето и живота сред природата” – разказвала след инцидента водещата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9Und3-CxjA4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Абе що не се гръмнете бе! Първо била изядена, а се оказва, че е само ги е видяла тези акули. Ама не били истински, а черноморски!!! Не знаете ли, че в Черно море акули НЕМА! Има цаца и сафрид. Има и делфини. Баси некадърници сте, чудите се какво да изсмучете от пръстите си…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *