Лора крала от Коритаров – с видео

0

ЛораУмната и съобразителна Лора Крумова определено знае как да върви напред. Доказва го с качествата си на водеща и волята си за успех. Преди няколко години дори „приватизирала” или може би ксерокопирала много важен тефтер от своя телевизионен учител, Георги Коритаров. Ако се вярва на мълвата, това се случило още по времето, когато двамата водещи работеха заедно. В тефтера на Коритаров били записани телефонните номера на много известни личности в страната.

По този лесен и не особено честен начин Лора се сдобила с много важна информация, събрана на едно място, която й е изключително полезна в настоящата й работа. Сега не се налага да се рови в търсене на номерата или пък да се налага да се среща с различни хора, за да получи нужните й числа.

Преди работеха заедно
Преди работеха заедно

Коритаров продължавал да покрепя Крумова и не се разсърдил от постъпката й, защото знае, че е в името на професията. Известният водещ дори помагал на Крумова в уговорките с някои по-„трудни” гости. Двамата били в много добри отношения и нямали завист един към друг.
Факт е, че Лора се радва на голям зрителски интерес. Говори се, че зад нея стоят стабилните финанси на „НДСВ”. Явно провалилите се вече веднъж царисти не са се отказали от идеята пак да се опитат да спечелят народа. Неделното предване на Лора се явява като отлично място за изява, в предвид наближаващите избори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *