Лора Караджова: Работя само с лоши момчета!

0

Певицата разкри пикантни подробности за своя живот

Лора Караджова
Лора Караджова

Лора Караджова призна сама и без бой, че съвсем не е толкова добро момиче, колкото се опитват да я изкарат роднините и нейните близки приятели. Тя разкри, че зад привидно веселия ѝ характер се крие гореща натура, която е готова да избухне във всеки един момент.

Лора Караджова
Лора Караджова

По отношение на секса разказа, че най – много се възбужда от лошите момчета и уточни, че не обича да общува с консервативно настроени младежи, които не виждат по – далеч от носа си. Именно прикритото зверство на вечно усмихнатия Део е нещото, което я привлича най – много у него.

„Повече от явно е, че аз самата не съм от примерните. Прекрасно се разбирам с най – лошите момчета на родната сцена като Ъпсур и Кристо. Това са истинските хора, добри и талантливи, а в текстовете на песните си описват реалната действителност” – казва Лора Караджова.

Щерката на фронтмена Данчо Караджов споделя още, че никога не е искала да става певица в детските си години. Тогава мечтаела за съвсем друга кариера, защото се срамувала да пее пред хората. Когато завършила училище обаче осъзнала, че ако не тръгне по стъпките на талантливия си баща, ще трябва да се превърне в сухар в костюм и в най – добрия случай да щрака на компютъра в някой офис.

Лора Караджова си спомня, че детството ѝ преминало по курортите на България и на моменти ѝ е било доста трудно. Заради работата на родителите си често заспивала по масите на ресторантите, защото нямало кой да я гледа. Сама тя започва да се занимава професионално с музика на 18 години, когато записва първото си парче.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QclJQbgWFiA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *