Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любо от „Къртицата“ похарчил сто бона за жени и алкохол

liubo-karticaЛюбо Жечев се похвали, че изхарчил огромния си хонорар от „Къртицата“ по купони, екскурзии, пиене и жени. Бившият баскетболист, който в момента се подвизава в „Сблъсък“, винаги ще бъде свързван с предаването, в което славата му изгря и то беше „Къртицата“.

Там той си създаде име на заядливец, стратег, манипулатор, скандалджия и и безскруполен тип, който може да прегази всеки в името на победата.

Дори думите му да бяха казани с лека ирония, в тях има голяма доза истина. Заедно с хонорара той взе над 130 хилядарки, с които първо си купи маркови дрешки, а после започна да се вре в светските среди, за да осребри веднага известността си. А за да бъдеш известен, не бива да се появяваш с едно и също облекло на две различни места, трябва да си оправиш прическата, а той и оправи чак кривия нос.

Не малък беше приносът и на гаджето му Рут Колева парите да се изпият и изразходят качествено и с размах. Тя го заведе на екскурзия в Европа, веднага след като направи аборт, показа му амстердамските кръчми и парижките хотелчета, показа му другия свят извън неговото малко родно градче и го амбицира винаги да има пари и да живее бохемски. Част от наградата бе изпита от двамата заедно.

Сега никой не знае гаджета ли са или не, те толкова пъти се разделяха и се сдобряваха, че всички изтърваха бройката. Предаването обаче превърна един обикновен амбициозен българин в консуматор с още по-големи амбиции и разбирач по всички въпроси, включително и музикалните.

Той вече започна да дава мнения за новия сезон, преди да е започнал. Според него къртицата този път ще е жена и няма да бъде избрана от известните участници. Нищо чудно да го виждаме отсега нататък и на коментаторския стол, защото там се плащат пари, а Любо доказа, че обича парите дори повече от Рут.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *