Лияна: Тервел Пулев е най – голямото изкушение във „ВИП Брадър”

0

Лияна без сек* във „ВИП Брадър“

ЛианаПоп-фолк изпълнителката Лияна си е въвела пълна забрана за правене на секс, докато е в къщата на „ВИП Брадър”. Това сподели самата тя и заяви, че няма да клекне пред никой, включително и пред Тервел Пулев, когото много харесва.

„Да правя секс? Твърдо не! Но и едва ли някой ще тръгне да ми предлага. Ако това пък се случи, със сигурност ще ми стане супер смешно, това ще звучи несериозно. Няма да ме изкуши и Тервел, въпреки че го намирам за доста хубав мъж. Все пак съм се научила да преодолявам изкушенията, животът ми е пълен с тях. Научила съм се да бъда силна и вярвам, че няма да направя нещо подобно по телевизията”, сподели тя.

Тервел Пулев
Тервел кара сърцето на Лияна да играе

Лияна допълва, че най – големите ѝ страхове по време на престоя в Къщата не са свързани със секса, а че не може да готви. Въпреки това е готова да се научи, за да изпълнява задълженията си както и всички останали съквартиранти.

Допълва, че много пъти са я канили да блесне във „ВИП Брадър”, но винаги е отказвала. Този път обаче решила да блесне, за да пробва нещо ново и да се отърси от тъжните спомени за раздялата с мъжа ѝ Махмуд. Споделя още, че в момента се чувства като захвърлена в черна дупка и се надява, че в скоро време животът ѝ ще претърпи коренна промяна към по – добро.

Интервю с Тервел Пулев:

http://www.youtube.com/watch?v=zzn24jb3m-4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *