Лияна съвсем се оплете в лъжите за травмата от остриганата коса

0

Лияна Мариян1След бурната си реакция и кофата пролени сълзи по повод остриганата й коса, Лияна чак сега трябваше да даде обяснение какво толкова й се е случило преди време с косата, че не дава да я пипат. Тази задача получи Ивайло, който трябваше да се добере до дълго критата й тайна. Той не е добър детектив и въпреки че си измисли, че човек от семейството му има подобен проблем, не можа да отвори устата на фолкаджийката.

Първата измислица, която му разказа тя е, че мутри й отрязали косата. Не бил бившата й любов Махмуд, а хора от мафията, близки до него. Ивайло доверчиво я слушаше, но в този момент се появи Ваня Червенкова като слон в стъкларски магазин и развали разговора тет а тет.  Борецът продължи да ходи неловко по петите на певицата, за да я издебне сама, а тя пък много трудно остава сама и пак начена разговора за стригането.

Значи мъже са те приклещили и са ти отрязали косата по заповед на твоето гадже? – попита делово той.  Иво чакаКога се случи това? Този път Лияна излезе с друга версия. Тя е дълга история. Всъщност косата ми я острига жена по тяхно поръчение. Бях на 17 години и тя я хвана и започна да я кълца с ножицата. Сериозно ли, облещи се Ивайло. Ами ти защо не побягна? Лияна наистина побягна, но от самия него, защото й беше писнало да измисля отговори на натрапливите му въпроси.

По този повод братовчедът на певицата – Коцето, с изцепи още миналата седмица, че тя лъже. Наистина е имало случай, в който тя се травмирала, но нямало нито гаджета, нито поръчки, нито мафиоти. Просто тя решила да се накъдри при известна фризьорка, но вместо мечтаните масури, получила къдрички тип негърска буря. Атлетката дълго се тръшкала, ревала и се наложило да й отрежат къдриците, за да заприлича на човек. Оттогава имала страх от ножици и не искала никой да й пипа косата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2LcUC4r5DZ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *