Лияна с двойна охрана заради свалячи

8
Лияна

Фолкпевицата Лияна се принудила да наеме двойна охрана, за да се спаси от напористи свалячи, издадоха анонимни свидетели на груби сцени. Според тях на един от последните й концерти неколцина заслепени почитатели се сбили като животни и само чудо попречило да се стигне до трагичен инцидент.

Любопитните фенове на певицата често виждали как решени на всичко мъжкари се хвърляли към нея преди и след всяко участие. Някои по – хитри дори я причаквали пред автомобила й – едни с букети цветя, други с изваден пищов или пачки в ръце. Въобще, стремели се да впечатлят Лияна с всички възможни методи и не се интересували от нищо.

Лияна

Тя обаче бързо усещала посоката на вятъра и се изнизвала на пръсти, преди нахалниците да разберат какво става. Всичко това обаче я принудило да засили мерките за сигурност и наела втора кола с гардове – бивши ченгета, които явно си разбират от занаята.

Като последна превантивна мярка, новите пазачи дори започнали да вдигат телефоните на Лияна и й позволявали да разговаря с когото и да било, само след като се уверят, че е благонадежден събеседник.

Според близки приятели на чалгарката, приятелят й Махмуд също се показвал доста възмутен напоследък и яко затегнал контрола над певицата. Стигнал дотам, че на свой ред следял всеки разговор по телефона и искал пълни разпечатки на входящи и изходящи обаждания.

Приятелите са категорични, че причина за недоверието у Махмуд е краткотрайната афера на Лияна с футболиста Благой Георгиев, който по някакъв начин успя да мине между шамарите и остана ненаказан. Това обаче нямало да бъде така със следващата слабост на певицата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HbE155Ss-7U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. kaw kontrol na toia spermoiad be, moje da se ispowrashtash warhu neia w toaletnite, samo malko poweche kinti da i kihnesh, polowin sofia sme bajanaci

  2. АМАН БЕ ….СТИГА С ТИЯ ….НИТО МЕ ИНТЕРЕСУВА НА КОГО Е ДУХАЛА НИТО С КОГО СЕ Е ЧУКАЛА-МАЙНАТА ВИ И НА ВАС И НА ТЯХ….СПРЕТЕ ВЕЧЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ БОКЛУЦИ…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *