Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Виж защо Лияна поиска да излезе от Вип Брадър

Лияна решение мънкаФолкпевицата Лияна бе поставена в толкова огромна дилема, че беше готова да си тръгне от Къщата.

След като спечели с отбора си номинационната игра и нейните съотборници бяха малко по-чевръсти и по-умни, тя стана глава на Къщата и бе спасена от елиминации. Дотук добре, но като глава тя трябваше да номинира лично един от другите съквартиранти за изгонване.

Лили се затича със снимката на Пламен в ръка и започна да обяснява колко е разочарована от него, от общата му култура и голямата излагация, която направи пред цяла България.  Гласът на Големия брат обаче я прекъсна и й обясни, че Пламен вече е номиниран. Така че да посочи друг. Лияна се стресна и се загледа в останалите съквартиранти. Мишо, Мира, Ваня и Пламен вече бяха номинирани. Оставаха Стойко, Тервел, Станка и Ирина Флорин.Ирина в черно

Не! Не мога! Те са симпатични, нищо не са ми направили и аз не мога да ги пратя на елиминации. Предлагам себе си! Нямаш право по регламент, прекъса я гласът. Певицата буквално започна да трепери от притеснение. Тя се оглеждаше безпомощно, крачеше напред назад, навиваше на пръст кичури от косата си и пак попита, ами не мога ли тогава да спася някого? Отново получи отговор не. Като животинче в клетка, тя първо се разплака, после пак се заоглежда притеснено и накрая напосоки посочи Ирина Флорин.

Държа да кажа, че не ми е приетно да я номинирам, тя нищо не ми е направила и аз я харесвам. Това не са аргументи, прекъсна я гласът. Тогава Лияна изсмука от пръстите си, че преди време не можела да контактува много с Ирина и не я опознала добре.

Всичко това показа каква чувствителна душица има певицата. Тя обаче не знае, че няколко сайта са подели кампания срещу нея и по три пъти на ден я изкарват по-черна и от Дявола. Измислят й толкова грехове, колкото и два живота да имаше, нямаше да свари да ги направи. Но явно пък тези сайтове си имат друг фаворит. Може би Мира Радева, защото за нея няма нито ред написан, макар че би могла да й се посвети цяла поема.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Виж защо Лияна поиска да излезе от Вип Брадър

  1. Теди Отговор

    31.10.2013 в 15:31

    Лили е едно кротко дверчиво момиче и защо я плюят непрекъснато, просто не разбирам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *