Лияна пребита от Махмуд

2
Лияна

Лияна се крие от няколко дни заради видими белези от побой, издават нейни близки. Според тях, певицата имала сериозни контузии по краката и ръцете, които й носели тежки телесни страдания. Това била и причината да отмени два свои концерта, както и да се облича по необичаен за нея начин с панталони и блузи с дълъг ръкав. В най – тежко състояние била лявата й ръка, която е силно навехната и трудно подвижна.

Самата Лияна излязла с официална версия, че се е контузила по време на тренировъчни занимания, докато тичала в парка. Била се сепнала от някакъв безпризорен пес, който изскочил от храстите и изръмжал срещу нея. Докато се мъчела да избяга от помияра, неволно се спънала и направила две – три кълбета по асфалта.

Лияна се страхува за живота си

Според хора от семейството й обаче, раните били получени по доста по – драстичен начин. Те били следствие от семеен скандал със съпруга й Махмуд Йозджан, който имал начини да държи непрекъснато Лияна, въпреки че самият той живее в съседна Турция. Преди няколко дни обаче, певицата била засечена да танцува с неизвестен мъж в дискотеката на Константин в Студентски град и това вбесило ревнивия Махмуд. В крайна сметка, рогоносецът изпратил няколко бияча, които наказали непокорната Лияна.

Фенове на певицата обаче отхвърлиха категорично тази версия и обявиха, че по – голяма глупост от това не са чували. Те излязоха с версията, че контузиите са получени по време на изпълнение, когато Лияна се спънала в кабелите на техниката и паднала на земята лошо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bZkToM6RroY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *