Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лияна побесня: Не ме изкарвайте куку пред дъщеря ми!

Лияна ядосанаНа кротката Лияна най-после й дойде до гуша от намеците, че има психични проблеми и трябва да отиде на лекар. Думите, разбира се, бяха на Мира Радева и то повторени няколко пъти в различни ситуации и подкрепени от Ирина Флорин. Вие не сте лекарки и немате право да ми поставяте диагноза, каза сериозно певицата. Не може да ми приписвате произволно заболявания и да ме изкарвте луда, понеже съм ходела на високи точкчета, роклите ми били къси и съм правела гимнастика във фитнеса. И да ми броите хапките в кухнята, а после да говорите зад гърба ми, че съм анорексичка!

Аз съм толерантна и досега си мълчах с надеждата и вие да млъкнете. Вие обаче продължавате  и вече ми дойде до гуша. Не се ли сещате, че това го излъчват по телевизията и го гледат родителите ми и дъщеря ми? Не се ли сещате какво ще им причините и как ще изплашите детето, че майка му е луда? Нарочно ли го правите, или от скука?Станка момченце

Ама ти сама търсеше съвети от нас, оправда се Мира. Да, бе, да. Приближаваш се към мен и ме питаш – искаш ли да ти кажа нещо? И аз казвам да, защото е прекалено неучтиво да те отрежа. И ти започваш да ми редиш констатациите си за тялото ми, за обувките, за упражненията. Аз не зная откога правенето на упражнения се асоциира с лудост. И дали аз трябва да потърся лекарска помощ, или вие.

Станка Златева подкрепи Лияна и също прпоръча на Мира и Ирина да отедат да се прегледат. Пред собствената ми майка и пред всички приятели Мира ме изкара нимфоманка. Тичала съм с мъже за по една нощ , използвала съм ги сексуално  и съм бягала. Такова чудо никога не ми се е случвало, защото няма как да се случи. Цяла България ще разбере.  Госпожата да си гледа трите брака и любовнците, с които се хвали,  нас да ни остави на мира, отсече спортистката!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Лияна побесня: Не ме изкарвайте куку пред дъщеря ми!

  1. Киликанзерчо Отговор

    25.10.2013 в 11:11

    Социоложката се показа колко е изкукуригала бабичка.Егати агенцията егати социоложката .Кой ще и повярва на тая някога,клюкарка.

  2. Категоричен Отговор

    25.10.2013 в 23:58

    Мира на психиатър!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *