Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лияна и Стойко Сакалиев имали стара закачка

Лияна Мариян1Певицата Лияна се върна от болницата с подута буза и бясна на съквартиранта си Стойко Сакалиев. Въпречи  че интервенцията в устата й била с пълна упойка, тя се освестила и успяла да контактува с персонала. Който пък тутакси й снесъл защо я е номинира Стойко Сакалиев. Той каза, че поведението ти е неприемливо за една майка, чието дете я гледа отвън. Каза, че се държиш прекалено леко с двама мъже от къщата и им позволяваш всичко, даже ги пускаш в леглото си. А това било безнравствено и футболистът каза, че е загрижен за детето ти и затова трябва да си ходиш вкъщи, прошепнала й доверително нейна фенка – санитарка.

Лияна запалила на четвърт и още непрекрачила вратата на Къщата, започна да реве. Уж пазеше тайна защо и твърдеше, че е срещу всеобщата подлост и гадост, но като всяка жена не издържа и се оплака на ухо на поне две. СтойкоКакто и на Мариан и Тервел. Той злобее. Злобее страшно, защото преди да се срещна с Махмуд, ме сваляше. Много натрапчиво ми правеше предложения, но аз го отрязах. Не съм си представяла, че толкова време ще таи обидата от отхвърлянето и ще започне да ми отмъщава чак сега, пенеше се певицата.

Накрая извика лично Стойко на разговор и му заяви в очите, че може да я смята за всякаква, но тя не си ляга с всеки мъж, затова преди години е отхвърлила и него. Закачките с момчетата в Къщата пък били за нея игра за по-бързо минаване на времето. Ама аз посмисих…заекна той. Мисли каквото си искаш! – отряза го тя. И както бе набрала скорост, се опълчи и на Брадъра. Тя заяви, че няма да спи в полукъщата и то не защото там няма удобства, а защото трябва да бъде с четири мъже.

Нямам нищо против да съм там, но да има поне още една жена. Вие тук проститутка ли искате да ме изкарате, фучеше певицата, докато я върнаха в общата спалня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2LcUC4r5DZ8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *