Любо Къртицата не спрял да кръшка на Рут

0

Любомир Жечев, по известен като Любо Къртицата, след като спечели мястото за водещ в „Сблъсък“, е решен да си върне певицата Рут Колева. Червенокосата дама го заряза, и то няколко пъти, а причината за всеки един от тях бе изневяра на бившия спортист, коментират в светските среди.

Любомир Жечев и Рут Колева
Любомир Жечев и Рут Колева

„Връзката ни e на кантар“, коментира Любо при последната си медийна изява, малко преди да се подложи на спешна операция.

Протежето на продуцентите водещи Иван и Андрей претърпя интервенция на носа преди дни, след като години наред пренебрегвал здравословен проблем. Любо имал затруднения с дишането, които датирали още от времето, когато се занимал активно с баскетбол. Наскоро на 25-годишния младеж му се наложило да си обърне внимание, тъй като проблемът с носа му се задълбочил. Така се стигнало до операцията, от която Любо вече се възстановява вкъщи. Времето си използва не само за почивка, а и за подготовка за предстоящото си появяване в предаването „Сблъсък“, на което отскоро е водещ. Отдал се е и на размисли за връзката си с Рут Колева.

Любомир Жечев и Рут КолеваЛюбо и Рут се залюбиха в „Къртицата“ и преминаха през доста перипетии, за да се преборят за връзката си. След като напуснаха шоуто обаче, проблемите им не се решиха. Напротив – ескалираха на няколко пъти. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, докато накрая съвсем не се изпокараха. В края на миналата година Рут окончателно сложила край на връзката си с Любо и отказвала дори да говори с него по телефона. Не е ясно как Жечев я е придумал да размисли, но е факт, че от началото на януари Рут започнала да откликва на поканите му да се виждат поне като приятели.

Любо обаче се надявал това да не продължи дълго и скоро с певицата отново да станат гаджета. Засега Рут не давала и дума да се каже за подновяване на любовта им, тъй като била много обидена от постъпките на Жечев. Според слуховете водещият на „Сблъсък“ изневерил, и то не веднъж на Рут. За първите няколко афери червенокосата певица му простила, тъй като Любо се разкаял пред нея. След това обаче тя пак го хванала в крачка, заради което и преценила, че връзката им трябва да приключи окончателно.

След януарското им одобряване с условието, че ще си комуникират като приятели, Рут заминала за Барселона с приятелки. Любо обаче продължил да й напомня за чувствата си по телефона и очаквал с нетърпение завръщането й. Надявал се, че щом го види след продължителната им раздяла, певицата ще му даде още един шанс. „Като се завърне от Испания, ще видим какво ще се случва между нас, времето ще покаже. Така или иначе животът продължава и всеки си има своя път“, обяснява Любо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vDn4Y3SinOg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *