Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любен Дилов обиден, че не е подслушван от Цветанов

Любен Дилов прасетоБившият сценарист на „Ку-ку“ Любен Дилов – син  и настоящ водещ на „Пусни водата“ изрази почти истинско учудване и обида си защо няма неговото име  в списъка с по-известните журналисти, които са били подслушвани от Цветан Цветанов.

Потресен съм. Нима до такава степен съм безобиден и не представлявам заплаха за никого, че даже в сипсъка му няма, възкликна той. Всички шоумени и политици вътре, аз вън. Това е възмутително. Никой не ме бръсне за слива, никой не обръща внимание на бунтарската ми особа. Това ме засегна неимоверно и започвам да се питам с какво толкова съм сбъркал, че не съм попаднал в полезрението на потенциално опасните личности?

С прословутото си чувство за хумор и огромна доза  самоирония Дилов коментира във Фейсбук Оня списък с незаконно и тайно  слушани от бившия вътрешен министър  бизнесмени, политици и общественици.

„След акто размислих, вече не се чудя защо ме няма в списъка на подслушваните от МВР… Явно очарователеният ми  говорен дефект ги е накарал да вдигнат ръце и да се откажат да ме слушкат. Аз така заеквам понякога по телефон, та сигурно дни са минавали да анализират какво съм искал да кажа и каква е конспирацията в думите, които съм изговорил наполовина, а някои направо съм ги глътнал. Той със смях поясни, че всеки път, когато кажел думата  „ксерокс“ всички котки от квартала се събирали, смятайки, че ги кани на вечеря.

Значи ставам за конспиратор, никой от подслушващите няма да ме разбере, ама само не знам дали пък моите хора, които ще ме вербуват, дали ше успеят да ме разбират правилно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *