Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лиана Панделиева нарече изгубените в балкана момчета кретени

izgubeniЖурналистката Лиана Паднелиева, която преди 25 години беше лице на демокрацията у нас призова тримата младежи, които се изгубиха в Джандема да се извинят публично пред цяла България, която трепереше за живота им и пред хората, които четири дни ги издирваха.

Това са говедца и кретени, избухна Панделиева още преди да бъдат намерени. Нямат никаква туристическа култура, тръгнали без храна и без заредени мобилни телефони, изгубили се, не реагират като опитни туристи, отказват да кажат къде са, не дават необходимите за такива условия знаци и държат на нокти цяла държава.

Заради три недисциплинирани и самоуверени и напълно безотговорни келешчета, сума ти хора работиха от сутрин до здрач, бяха вдигнати самолети, хеликоптери, спасителите не спаха, а те ни звук ни стон.

Спасителите пък се оплакаха, че докато са имали връзка с младежите, те реагирали неадекватно, не се подчинявали на заповедите им, обърквали ги с обясненията си, а след това изчезнали. Клетката на мобилните им телефони била засечена, но тях вече ги нямало. Хора се катерили пеша и обърнали цялата планина да ги търсят, докато те вървяли по коритото на река Тъжа и се отдалечавали от мястото, на което се изгубили.

Накрая за капак, когато били намерени, родетелите им даже не казали едно благодаря   на спасителите, натоварили децата си по колите и си заминали.

Сякаш цяла България беше длъжна да им издирва кретенчетата, които си правят каквото си искат, избухна Панделиева.

В социалните мрежи също настояват родителите да платят скъпата спасителна операция, след като не са възпитали у децата си чувство за отговорност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Лиана Панделиева нарече изгубените в балкана момчета кретени

 1. isev50 Отговор

  21.05.2014 в 17:40

  А дали е истина това което бе писано,че като звъннали на планинските спасители са поискали въртолет да им осветява пътя, а не да вървят в посоката която ПСС им е препоръчала? И защо да не е права Панделиева? Аз също мисля,че един хубав кютек им е необходим,за да ги приземи от облаците,където те си мислят че се намират от еуфория!

 2. Стоян Отговор

  22.05.2014 в 0:15

  Интересно ми е в коя друга държава в границите на ЕС издирвателно—спасителните усилия, положени от държавата се заплащат от страна на спасените? При позвъняване на 112 биват ли бедстващите уведомени за ценоразписа, по който ще бъдат спасявани? Коя друга спасителна служба в Европа се би затруднила с точност да локализира местоположението на изгубените, чрез засичане на GSM сигнала? Потресаващо е 4 дни държавните институции и 100 доброволци да не успеят да намерят трима човека, подали многократно SOS сигнал, a накрая охулват оцелелите и им размятат фактури за по 20 хиляди. При всички положени усилия момчетата не бяха намерени от армията, граничната полиция, планинската спасителна служба, нито от трите хеликоптера, храбрите доброволци и полицията. Намерили са се сами, като по пътя си са срещнали човек, работещ във ВЕЦ-а. Има нещо много малоумно в цялата работа и това определено не са младежите.

 3. Ана Отговор

  22.05.2014 в 14:26

  Аз отначало не бях съгласна с грубите думи които каза,но след като видях и чук момчетата и родителите им какво казаха и направиха съм напълно съгласна с нея.

 4. Чичо Отговор

  23.05.2014 в 8:12

  90% от момчетата на тази възраст са такива,не знаят на кой свят се намират,съзряват бавно и се държат като кретени.Прибавено безотговорност и лошо възпитание става страшно.

 5. Ана Отговор

  25.05.2014 в 16:10

  Много е прав.Сега тези кретенчета трябва да си платят,защото безплатен обяд НЯМА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *