Слава: Лили пее в Кремъл на 24 април

0

Примата на родната естрада Лили Иванова е канена да изнесе концерт в Кремъл лично от руския милионер богатир Леонид Жаботински, издадоха нейни близки.

лили иванова

75-годишната изпълнителка на „Камино“ вече е гостувала веднъж на родения в Украйна, но живеещ в Москва неин приятел навръх рождения му ден преди две години. Тогава на 28 януари възедрият спортист, медалист от олимпиадите в Токио и Мексико и световен шампион по вдигане на тежести, навърши 75 години. За празника си една от най-големите спортни легенди на 60-те години бе поканил роднини, приятели и най-важната жена от последните му години – нашата Лили Иванова.

Сега Жаботински е решил да направи жест към любимата си за нейния рожден ден на 24 април, когато навършва 76 години. Ако тя не се съгласи да дойде в Москва, настоящият бизнесмен е решил да й изпрати подарък и лично да й се обади по телефона за празника. Големият мъж с нежна душа е известен с афинитета си към музиката. Самият той пеел прекрасно и обичал да го прави в компанията на Лили. Милионерът, който има къщи на няколко континента, в момента живее в Москва с двамата си синове – Руслан и Вилен, също бизнесмени, както и с две внучки.

Точно преди две години Льоната предложил брак на „вечната и святата“ на българската естрада на рождения си ден. „Тогава тя не пожела да се обвърже с него. Останаха си вечните годеници“, споделя близка до певицата. „Нямам намерение да вдигам сватба, защото от това няма никакъв смисъл“, аргументирала се тогава Лилито. Тя споделила пред свои музиканти, че никога не се е чувствала толкова обичана, колкото при това предложение от руснака.

„Бяхме в Москва за рождения му ден. В същия ден той ми подари уникално яйце на Фаберже и златна монета с лика на Николай Втори. Яйцето беше изработено от 24-каратово злато и диаманти. А във вътрешността му се криеха малка бутилка с истинска императорска водка и четири чаши. Сигурно струваше минимум пет цифри. Вместо аз да му подаря нещо, той ми направи изненада“, развълнувано разказвала на близките си тогава Иванова.

Жаботински е известен не само в цяла Русия, но и по света. Самият Арнолд Шварценегер признава, че Льоната е негов кумир от младините. Бившият губернатор на Калифорния често канел в дома си руския богатир, с когото са добри приятели.

http://www.youtube.com/watch?v=7W2YGItEZAg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *