Лили Иванова си купува имение в Малибу, ще пее само в банята и край басейна

0

лилиЛили Иванова обмисля да се пресели в Холивуд и да живее като всички знаменитости. На нея й писнало да следят всяка нейна крачка, да я оплюват след всеки неин концерт и да й се подиграват, че е стара. От доста време нейни финансови съветници следели цените на имотите зад океана, но чак сега изскочила възможност,  тъй като имало къщи, които буквално се продавали за 1000 долара поради невъзможността на притежателите им да си плащат ипотеките.

Примата обаче не искала каква да е къща, а имение, и то в Холивуд. За радост на съветниците й цените там също паднали и на безценица се продавали всякакви имоти на фалирали бивши величия.   Певицата не се изсилила чак толкова, че да си купи от супермодерните футуристични постройки на милиардерите, а се задоволила с с малка спретната къщурка на два етажа, с четири спални, четири бани, дневна и огромен хол, красива морава и хубав басейн. С пряк изглед към океана и със задължителната висока ограда. Лили и Асен

От пресцентъра на примата нито потвърждават, нито отричат новината. Дълги години певицата имаше черен печат в паспорта си и не можеше да отиде в САЩ. Това беше заради отиването й в Америка като туристка и нелегалните концерти, които изнасяше по заведенията. Същото се случи и с Васил Найденов. Сега и двамата ги канят да пеят, но трябва да им бъде издадена работна виза, а това е свързано със сериозни данъци.

Най-вероятно Лили е решила или да играе по правилата, да живее в САЩ, да пее и да си плаща данъците, или просто са я посъветвали да направи добро вложение на парите си в суперски имот в Холивуд, а след това да го продаде десеторно по-скъпо. Тя пък се шегувала, че не иска да работи повече и вече ще пее само в банята си или край басейна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/imM-c7YJ3Og

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *