Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лили Иванова се бъгна окончателно – крие се в 2 апартамента

Апартаментът на Лили Иванова на централната столична улица „Оборище“ напоследък бе необитаем. Съседите й не бяха виждали нито нея, нито шофьора й. И ето че тези дни естрадната легенда се завърна в баровската си мансарда на пъпа на София.

лили иванова

Младокът, нает да се грижи за баровския апартамент на певицата на ул. „Оборище“, мъкне букетите й. Лили пристъпва на няколко метра след него. Доскоро примата разчиташе само на помощта на личния си шофьор, но вече е удвоила прислугата и си има и иконом.

Оказва се, че наскоро в жилището на Лили на „Оборище“ е направен ремонт. А докато в апартамента са се подвизавали майстори, певицата спяла в друг свой имот, намиращ се в комплекс от затворен тип в столичния квартал „Кръстева вада“.
Сега, когато старият й дом е освежен, звездата възнамерява да живее и на двете места.

Във вторник по обяд естрадната легенда напусна новия си апартамент и се отправи към покоите, които я приютяваха в последните 40 години. Разстоянието тя преодоля с джип, управляван от личен шофьор.

Когато Лили стигна ул. „Оборище“ слезе от колата и хлътна в кооперацията си.Водачът на сребристия й мерцедес пък остана в автомобила. Явно бе, че певицата възнамеряваше скоро да се върне. След около 30 минути примата излезе, придружавана от млад иконом. Той крачеше на метри пред нея, понесъл 2 букета от любимите й бели рози и хризантеми. Цветята вероятно са били оставени от почитатели.

Наскоро наетият младок помогна на Лили да сложи букетите на задната седалка на автомобила и се върна обратно в мансардата й. Иванова пък бе откарана от шофьора си в новото си жилище в „Кръстева вада“.

Още през 2011 г. Иванова брои близо 200 000 лв. за апартамента в затворения комплекс, но продължи да си живее на „Оборище“. В продължение на две години тя преустройваше и обзавеждаше новия си дом и едва наскоро се премести там.Тогава започнал и ремонтът в мансардата.

Певицата харесвала покоите в полите на Витоша заради чистия въздух, твърдят запознати с личните й дела. Лили вярвала, че близостта с планината се отразява добре на гласа и на кожата й.

Естрадната звезда била особено доволна и от факта, че в затворения комплекс пиле не може да прехвръкне. Достъпът на непознати до апартаментите е ограничен и феновете вече няма как да досаждат, обсаждайки входната врата на певица №1 на България.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *