Лили Иванова пя по чорапи

0

Лили голямаЕстрадната прима Лили Иванова изрита  обувките си след  бис на свой концерт в известен столичен  клуб. След като се  раздаде докрай на сцената, след  многото подскоци и чупки в кръста певицата не издържа на огромните си токове  и най-безцеремонно ги свали и ги хвърли зад гърба си.

Екзалтираната публика пък три пъти я връща обратно на сцената с бурни овации и я караше да пее още и още . Звездата без никакво притеснение завърши концерта си по черни копринени чорапи. От което пък присъстващите изпаднаха с истински захлас и възторг.

Лили не пее само по час, като някои чалгаджийки с огромна почивка между изпълненията. Този път някои от присъстващите засекли, че тя се раздавала цели два часа, като имала само една пауза да пийне  чаша освежителен чай.

Докато певицата репетираше за мини концерта си, някой успя да я забърка в протестите.  Един от организаторите пусна във Фейсбук абсолютната лъжа, че на 26 декемрви тя ще е на Орлов мост и ще раздава автографи в подкрепа на протестиращите и с цел сваляне на правителството. Над сто почитатели на примата се завтурнаха към  Орлов мост да  я видят на живо и да се сдобият с така желания автограф.

Разбира се Лили не знаеше, че ще участва в протест и някой се възползва от  името й, за да привлича хора и изобщо не се появи.  Това бе обяснено на място, че я чакат всеки момент, а после пък, че й възникнал неочакван ангажимент. После във Фейсбук организаторите смутолевиха, че били подведени от непознат женски глас по телефона.

Оказа се, че никой от хората на Лили не се е обаждал и това е поредната лъжа, за да бъдат събрани повече хора на протеста.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *