Лили Иванова: Писна ми да се борят кой ме е открил!

2

Примата на българската естрада Лили Иванова е сериозно ядосана от факта, че много хора си присвояват заслугите, че я били открили за сцената. Открих се сама, заявява тя. Разбрах, че имам талант и ще бъда много повече себе си като певица, отколкото като медицинска сестра, въпреки образованието ми.

Легендата на българската естрада сега е огорчена, че не в България, а в Румъния й предложили да запишат първата й плоча. Тя не споменава какви проблеми е имала с нашенските продуценти и защо не е пробила направо в България. Но проблемите били наистина сериозни и след като взе наградата „Златния ключ” в Братислава преди много години. Тогава страната ни си имала наложени известни певци и никой не гледал с интерес към новите, които сега се появявали.

 Болката на Лили била, че никой не я сложил на пиедестал още като запяла, а била една от многото. Точно тогава тя направила нещо, което малцина знаят. Тръгнала си огорчена от България, въпреки че кариерата й вече била във възход и отишла да пее в Германия. Цели пет години тя живяла и пяла там, а немската публика я приела много радушно. През този период тя се появила на сцената 1600 пъти. Какво е накарало певицата да се върне обратно и отново да започне да гради кариерата си, тя премълчава. Но след връщането си наистина става номер едно в България, титла, която пази и досега и никой не може да й я вземе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_qjVFeJ92eQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Моите уважения към Лили Иванова, но все пак някой я е открил, насърчил и и помогнал да се качи на музикалната сцена. Така е навсякъде по целия свят и то в страни, където музикалната индустрия е като лавина, която помита случайно попадналите в бранша. Ако Лили разчита на това, че нейните откриватели вече не са сред живите (дано да са живи и здрави), то все пак хора и документи от времето на прохождащата звезда, които знаят истината. Желая на Лили здраве и нека не забравя, че уважението и благодарността са човешки добродетели.

  2. Де да имах зъбите на Лили. Писна ми да ходя със опадали зъби, или по-точно писна ми да ходя без опадалите зъби. Мисля, че тя разбира от майтап и няма да ми се разсърди. И като певица, и като красавица тя е за завиждане.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *