Лили Иванова пак в „Пирогов“!!!

0

Лили Иванова полугола78-годишната сестра на Лили Иванова – Магда  е приета в тежко състояние в „Пирогов“ и именно тази  е причината примата на българската естрада да ходи всеки ден болницата. В началото, когато шофьорът й я заведе, всички помислиха, че самата тя е болна. Магда имала от три години проблеми с кръвното, които доста се изострили и била приета на лечение.

Двете сестри дълго време били в студени отношения, но когато майка им се разболяла, те веднага забравили старите вражди. Лили помолила Магда да гледа майка им, а тя поемала всички разноски, дори наела сестра. През 2005 година старата жена почина и Магда се преместила в София. Лили й купила скромна гарсониера в „Банишора“, но сестра й не искала по-голям апартамент.

Двете често се виждали, а певицата плащала всички сметки и се грижела хладилникът и аптечката на кака й да бъдат винаги пълни и поне веднъж седмично й ходела на гости да си побъбрят.

Сестрите имат много различни съдби. Лили сбръчканаДокато едната покорявала сцената, другата завършила Хранително-вкусова промишленост и била инспектор към ХЕИ. Тя се омъжила, но се влюбила в мъж от Девин и зарязала съруга си. След това разлюбила новия и се развела, като сключила отново брак с първия си мъж.  Той пък починал млад и тя останала вдовица. За нея колегите говорели, че е чепата, непреклонна и никога не вземала подкупи. Иначе била все накипрена, мъжете се обръщали след нея, а външно пък страшно приличала на Лили.

Голямата сестра трудно приемала успеха на по-малката и почти не се виждали. Всяка имала собствен живот, нямали допирни точки, но смъртта на майка им много ги сближила. И старостта. Лили искрено се плашела да не се превърне в развалина като кака си и все й носела плодове. Сега, когато Магда е в болница, певицата всяка сутрин отивала на свиждане, въоръжена със специални фрешове и пресни плодове. Тя обещала на Магда, че като я изпишат, ще й наеме компаньонка, която да бъде денонощно с нея. Дори замислила да я премести в по-голамо жилище, за да има място и за другата жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/93RTjCct-34

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *