Лили Иванова отново се опъва

0
Лили отново ляга под ножа

Примата на българската естрада за пореден път е решила да подобри формата си и по – конкретно лицето си, като се подложи на поредната пластична интервенция за опъване на бръчки.

Феновете подкрепят изцяло желанието на Лили да се подмлади

За целта Лили Иванова ще се довери на специалистите от модерна столична клиника, които ще подобрят естетическия вид на лицето й в началото на септември месец, за да блесне тя със сияйна кожа на своя концерт през ноември. Всъщност живата легенда на българската музика искала още сега да се подложи на интервенцията, но специалистите й отказали, защото жегите не са най – подходящото време за подобен вид естетически корекции. През септември певицата ще се възползва от новия уред, с който отскоро разполага клиниката и е внесен у нас от Испания.

С негова помощ Лили Иванова се надява кожата й да регенерира максимално и чрез колагена, с който я снабдява новата машина да добие сияйно и порцеланово лице. По повод последната естетическа намеса, на която е решила да се подложи изпълнителката, почитателите й констатираха, че предвид възрастта й едва ли кожата й изведнъж ще засияе, но по – важен е уникалният глас на Лили Иванова и начинът по който всеки път се раздава тя  за тях.

Лили Иванова отново се подлага на естетическа интервенция!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *