Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лили Иванова изгонила влюбения Емил Димитров

Лили не пожелала да се вземе с именития певец

„Не е вярно, че баща ми е предложил брак на Лили Иванова, когато са били на общо турне. Честно казано, след неговата смърт много неща се чуха и написаха, които не вярвам, че са верни.“

лили иванова

Това сподели синът на великия български певец Емил Димитров – Емил Димитров-син. Отговорът на думите му дойде от старо интервю, което е излъчено по Нова телевизия. В него изпълнителят на „Моя страна, моя България“ разказа, че преди години пренебрегнал предложение за брак от примата на българската естрада Лили Иванова, защото бил сгоден за Грета Ганчева.

„Това е по-възможен вариант, защото двамата с Емо много се обичахме и той ми беше верен“, сподели от своя страна Грета Ганчева, съпруга на легендата на българската естрада. В автобиографичната книга на журналиста Исак Гозес, с която самата прима на българската естрада Лили Иванова не бе съгласна и нареди да я изтеглят от пазара, се разказва за обща свалка между примата и Емил Димитров. Действието се развива в Румъния, където Лили, още напълно неизвестна, е на първо турне с Емил Димитров и много популярната тогава Мария Косева:

„Ела при мен да видим двамата една песен, каза тогава Емил. Лили Иванова отиде в стаята му доверчиво, но веднага се усети, че той не иска да слушат никакви песни. Тогава той се присламчи към нея и направи опит да я прегърне, смутолевяйки някакви думи. Лили не го чу добре, но много добре разбра какво иска той от нея. Емил не бе свикнал да му отказват, че тя настръхна и го отряза. В крайна сметка сякаш и двамата се почувстваха по – добре, след като работата помежду им не стана”

Лили и Емил винаги са били много добри приятели. Преди години тя дори му помага по време на първия инсулт, като го настанява в Правителствена болница, за да може да получи най-доброто лечение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *