Лили Иванова гушва 800 бона от концерт

3
Лили Иванова

Баба Лили ще гушне около 800 бона от предстоящия концерт в зала „Армеец”, правят чужди сметки завистници от бранша. Най – великолепната дама на българската естрада за пореден път доказа, че в изкуството няма граници и натръшка по земята всички конкуренти, правейки финансовият удар на 2012 г.

Билетите за грандиозния спектакъл са на отвратително високи цени, но въпреки това се купуват като топъл хляб. Организаторите съобщават, че общо ще бъдат пуснати в продажба единадесет хиляди пропуска, като едва петстотит от тях са по 20 лева и те отдавна са изкупени. Други 1500 са на продажна цена от 50 кинта, а останалите 9 000 се предлагат на цени от 60 до 100 лева.

Най – простата математическа сметка показва, че ако има късмета да напълни залата до краен предел, примадоната ще събере от продажби близо 900 000 лева. Разходите за наем на съоръжението са около 200 000, но част от тях се поемат от спонсорите на известната певица. Така, очакваната чиста печалба възлиза на около 800 бона.

Лили Иванова

„Тя (Лили), затова е изпаднала в гърч от подготовката за този концерт. Изградила е желязна организация за събитието и тормози целия си екип, защото не иска да допусне провал. Въпреки това не е застрахована от нищо” – злобеят завистливи представители на шоу бизнеса.

Други пък отправят специални поздрави към Лили Иванова и виртуално й стискат ръка, заради страхотния начин за правене на пари. Според тях, тя е в пъти по – добър финансист от Симеон Дянков, който можел само да се поучи от нея как да прави кинти във време на криза.

Припомняме, че на 24 април грандиозната изпълнителка чукна 73 години. Тогава обаче тя се покри от медии и приятели и не си подаде носа навън. Пазачът в жилищната кооперация, където живее, не допусна напористите журналисти и фенове, които бяха отишли лично да засвидетелстват обичта си към нея. На всички портиерът обяснил, че Лили не е у дома.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wVm9qaDFZEg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Дано не събира пари като веселин маринов-карат държавни фирми да купуват билети по 30-40 лева от ЕТ В.Маринов“….

    Данъчните ще се опаричат!

  2. I milion da vseme-saslujava go.Kak moje da se savijda na goljam talant.Lili naistina e naj-velikata ni peviza,spodeljam mnenieto na Najdenov.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *