Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лихварят Доневио убит от двама професионалисти, заподозрени няма

Васил Донев – Доневио

Експертизата на института по криминология е установила със сигурност, че убийците на скандалния лихвар от Банско Васил Донев – Доневио са двама и са професионалисти. Специалистите са повече от категорични, че нападението е извършено от отлично подготвени килъри, специално наети да очистят жертвата си.

Напълно е отпаднала вероятността, покушението да е направено от случайни хора, действали импулсивно и без подготовка. Всичко е планирано много прецизно и насилниците са подбрали момента за атаката. Според опитни ченгета, в този случай обаче тези сведения ще помогнат твърде малко, заради скандалния имидж на застреляния Донев, който така или иначе имал много врагове.

Мястото на убийството

От полицията уточняват, че това е едва първата от общо седем насрочени експертизи. Особен интерес са предизвикали показанията на единственият оцелял в престрелката Мирослав, чиято съпруга също бе убита в джипа на Доневио. Той обаче на практика отказва да говори като заявява, че още в началото на пукотевицата се скрил под седалката, опитвайки се да издърпа и жена си.

Започват масирани проверки във връзка с този случай. Тепърва ще се насрочват разпитите на повече от 600 човека, които са контактували по един или друг повод с Васил Донев тридесет дни преди убийството. Ченгетата са доста затруднени в определяне на основни заподозрени, но почти сигурно е, че убийството е за отмъщение.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *