Лиготии! За да се направи на интересна, Николета яхна защитена костенурка

2

Nikoleta-kostenurka-0Опитите на Николета Лозанова да се направи на интересна и да стои непрекъснато в центъра на вниманието минаха всякакви граници.

Откакто е на Сейшелите тя пуска снимка след снимка колко добре си прекарва, като фотосите започват от еротика и завършват с пълна порнография. Тя даже увековечи как се натиска гола във Валери и как се къпят във вана с ароматна пяна, личейки си, че са правили секс малко преди това.

Но върхът на всичко е последната гореща фотосесия, в която плеймейтката е яхнала костенурка и я язди като кон. Понеже родните красавици не блестят с кой знае колко сиво вещество в главата, госпожа Божинова не си е направила труда да прочете поне туристическия справочник за Сейшелите и да разбере какво може и какво не. БибиДа правиш секс пред бунгалото си може. Да се разхождаш по плажа по символични прашки и по голи гърди може. Дори и да се разчекнеш чисто гол под някоя палма може, стига палмата да е в двора на наетото бунгало. Но да се стовариш върху костенурка и да я яздиш като магаре е строго забранено и е наказва с глоба и дори затвор.

Костенурките на тези острови се намират в световната Червена книга за защитените видове и дори някоя да почине от естествена смърт, корубата й не може да се изнася от Сейшелите. Строго е забранено дърпането на влечугите, храненето им, тормозенето им и особено качването върху тях. Това обаче не смущава пишман водещата. Тя не е коя да е. Тя е самата Николета Лозанова и на нея е разрешено всичко. Пред нея принцеси и кралици, халва да ядат. Потребители питат обаче защо профилът на футболната съпруга е пълен с нейни секси снимки. Една майка, която е завела и детето си на такава скъпа почивка, ще си сложи в профила снимка на детето, не своите. Но явно Николета е твърде заета да позира пред обектива, а Никол е в ръцете на бавачка и родителите й рядко се сещат, че е с тях и трябва да й обърнат малко внимание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FaZljd1ITE8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Zashto ne sprete da pishete za tazi grozna mirizliva rajdiva tziganka?
    Kolko li wreme sa mili gorkata kostenurka sas shampoan ot poteklite vonjashti vaginalni sokowe na tazi bezumno tapa drisla?

  2. Всеки иска да се прочуе с нещо, а Николета като няма с какво, се опитва с простотията си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *