Лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев разкри ромски босове, замесени в убийства

0
Цветелин Кънчев

„С Христо Върбанов – Ицо Папата не сме приятели. С него работим само по бизнес.

Не съм чувствал никога заплаха към мен от страна на мешерето“, заяви лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев. Неговото име бе замесено като една от мишените на арестуваните в сряда Любомир Илиев – Къдравия и братята от град Левски Георги и Васил Горанови. Те бяха обвинени, че са поръчали убийството на бившия прокурор Олег Янев, Христо Върбанов – Ицо Папата и Цветелин Кънчев.

Неотдавна Цветелин Кънчев заяви, че знае за още един ромски бос, който е на свобода и е много опасен. „Мога да ви кажа само, че не е кардараш и е замесен в доста убийства“, уточни ромският лидер. След като разбра, че тримата задържани ромски босове са искали да го убият, Цветелин Кънчев каза, че ще иска срещи с Цветанов и Георгиев. Но вчера бе преразгледал позицията си.

Цветелин Кънчев е една от мишените.........

„Вече не искам срещи с вътрешния министър Цветан Цветанов, нито с главния комисар Калин Георгиев. Когато имам проблем, той може да ми бъде решен по-бързо от премиера, отколкото от неговите подчинени“, заяви по този повод Цветелин Кънчев.

“ Братята Георги Горанов – Чамора и Васил Горанов – Вачето- Чакъра непрекъснато парадираха, че са хора на Цар Киро, но никой не е виждал Кирил Рашков да посещава тяхното имение „Белият дом“, както те наричаха имота си.

До този момент се знаело, че двамата братя са се занимавали с лихварство, но никой в града не гледал на тях като на престъпници, а по-скоро като на богати и опитни бизнесмени.

Другият задържан – Любомир Илиев-Къдравия, е доста уважаван в Костинброд. Чрез фирмата си “ Алфатекс Л“ той санирал десетки училища в България.

Любо Къдравия твърди, че има подадени жалби срещу Ицо Папата, който го заплашвал.

„Не знам Папата да е заплашвал Любомир Илиев“, бе категоричен Цветелин Кънчев.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *