Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Летящи ножове хвръчат към Лияна, тя не помръдна

Лияна нож майтапНа доста необичайно изпитание подложиха певицата Лияна.  Тя трябваше да бъде мишена на ножохвъргачи от цирка, като стои на дървено колело, което се върти, а те мятат по нея ножовете. Цената беше да спечели 10 процента от бюджета за седмицата в Къщата на ВИП Брадър, ако издържи изпитанието.

В изповедалнята фолкаджийката бе предупредена за всички евентуални опасности, които могат да й се случат. Тя трябваше да подпише и декларация, че продукцията не носи отговорност, ако получи физическа или психическа травма, а цялата отговорност си я поема тя.   Лияна се размисли само за миг, след което започна да попълва декларацията и се подписа. Всичко това течеше на екрана на телевизора в хола и съквартирантите буквално изтръпнаха. Те крещяха – не подписвай, ще ядем само хляб и лютеница, но тя не можеше да ги чуе.

Вън мъже с маски точеха ножове и подрънкваха с тях, а Лияна тръгна към дървения кръг като на заколение.Лияна ножове Играчите трепереха повече от нея и викаха има време да се откажеш. Певицата обаче извика на помощ цялата си гордост и пое към ешефода. Тя беше вързана здраво за колелото, а на очите й беше сложена черна маска, за да не се изплаши. Колелото започна да се върти и изведнъж съквартирантите избухнаха в смях. Вместо да летят ножове, асистенти удряха по кръга с чук, като само Лияна си мислеше, че това са удари от нож. Браво! Браво! Много си смела, хвалеха я всички, които си отдъхнаха, че няма опасност да бъде прободена. Тя обаче не знаеше за измамата и стоеше опъната като стурна.

След като Брадърът изпита психиката й, я похали и отпусна мечтаните пари за ядене в Къщата. Чак като свали превръзката, певицата разбре, че е станала жертва на шега, която е взела за истина.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *