Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лестер стана личен слуга на тризначките

Тризначките

Тризначките

Биг Брадър победителят изплашен до смърт

Македонецът Лестер вече горчиво съжалява, че се е забъркал с тризначките Вяра, Надежда и Любов, издадоха хора от светското общество. В момента победителят от „Биг Брадър Ол Старс” се чудел как да се измъкне, след като сам допусна грешката да се залюби с Надежда и на всичкото отгоре да заживее с тях в софийския им апартамент.

Според последните слухове, само преди седмица косата му се накъдрила на фитили от притеснение, след като трите грации връхлетели вкупом върху него в една студена вечер. Какво точно се е случило никой не знае, но съседите забелязали, че в един момент красавецът изхвърчал от жилището като тапа от шампанско и тръгнал в неизвестна посока.

Лестер

Лестер

На другия ден Лестер потърсил контакт с Найден и пред него разкрил какво всъщност се е случило. Разказал, че когато тризначките се прибрали вкъщи, веднага го атакували с неприлични предложения да правят четворка. Въпреки че отначало идеята му се видяла добра, в следващия момент осъзнал, че ще бъде разкъсан на парчета от русокосите тигрици и отказал. Измислил си някакъв ангажимент и цяла вечер скитал по улиците немил – недраг.

Дали тризначките са се шегували с него не е ясно, но със сигурност на Лестер вече до гуша му е дошло от съжителството с тях. Защото цялата къщна работа била оставена на неговите ръце, а момичетата само седели с кръстосани крака и се надпреварвали да го юркат за това или онова.

„Ти разбираш ли, че всичко се превърна в кошмар. Върви за хляб, изхвърли боклука, чиниите в мивката станаха много! Само това слушам по цял ден! На практика се превърнах в прислужник! А накрая трябва да слушам непрекъснатото им бърборене, не се издържа вече” – споделил Лестер и допълнил, че възнамерява да бяга в най – скоро време.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Jg8f2KDmhAI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *