Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лестер май ще се нуждае от българско гражданство

ЛестерМакедонецът Лестер, който победи в българския Биг Брадър, доста охотно и наивно говори пред медиите и това може да му донесе и неприятности. Той изрази съжаление, че когато бил в балканския БИГ Брадър неговите сънародници не му дали толкова голяма подкрепа, както българите. Там за него гласували от други страни, а не от Македония. Беше ми и много трудно.

Трябваше да говоря на сръбски и това поставяше някаква бариера между мен и други играчи, които също трябваше да говорят същия език, но не го знаеха добре. Тук се почувствах прекрасно. Говорех си на моя език, съквартирантите на български и идеално се разбирахме. В подкрепа ми беше и Цеце, с която си приказвах спокойно. Това, че българската публика ме хареса и ме подкрепи, никога няма да го забравя. Признателен съм, поклон пред нея. Защото в Македония не се хващат български телевизии и никой, дори моите близки, не можаха да пратят един СМС за мен.

Тези искрени думи на момчето могат да му донесат и неприятности. В момента българо-македонските отношения са в криза, а той открито хвали България. Нищо чудно да се наложи после да иска гражданство, ако продължава в същия дух да приказва за близките езици и близките народи. ЛестерМладежът все още е в еуфория и не може да се нарадва на победата. Наградата ще му донесе малко трудности, защото няма как да си я закара вкъщи, понеже няма книжка. Лъскавото возило много му харесва и сега заради нашия Брадър ще ходи на шофьорски курсове. Цеце обещала да му я закара, тъй като тя пък има книжка, но не се знае докога двамата ще останат тук и кой ще си тръгне пръв. Лестер се готви тия дни да отиде на гости на Найден, с когото станал приятел за цял живот. В другия Брадър пък станал кръвен брат с хърватин. Имам много приятели, но все още не зная какво да правя с живота си. Нямам ясни цели, нямам планове. Най-вероятно ще започна да уча, но приключенията и този вид телевизионни продавания много ме привличат. Имам време да мисля, аз съм само на 22 години, завърши усмихнато той.

ВИЖ ВИДЕТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *