Лестер иска да става певец в България

0

ЛестърМай ще пробвам да направя кариера в България, каза плахо чаровният победител в БИГ Брадър 2012. Той получил предложение от български продуцент и смята да се възползва. Човекът ме слушал как си пея в шоуто и съм му направил впечатление. А тогава аз пеех, за да разведря Найден и другите и не съм се старал да извадя всичко от себе си, а на места даже тананиках, обясни Лестер.

Той имал предложение да запише клип и в Македония, но то съвпаднало с Брадъра и той избрал риалитито. Никола признава, че в малка страна, като неговата, няма такова поле за изява , като у нас. Там нещата са много по-простички. Има един конкурс за миски, един за певци, а такива риалити формати ще има сигурно след години. Никола и НайденНеговата мечта обаче е да пее, а не да стане професионален риалити герой. Македонецът послушал и доста от поп фолка ни и чистосърдечно обяснява, че този тип музика е лесна за пеене, забавна е и би се пробвал, макар и да знае, че я смятат тук за второ качество. Не зная какво второ качество е, но в клубовете видях, че я слушат само хора екстра качество, усмихна се той.

Младежът има всички данни да се нареди до чалга лъвовете ни, защото за разлика от повечето от тях, той може и да пее. Но на първо време ще запише нещо от макенодския фолклор, който е много популярен у нас. Риалити звездата е доста разколебан по отношение на наградата, която получи. Той се чуди дали да я продаде, или да седне да позубри и да научи правилата за движение и да си вземе книжка. Така или иначе ще ми трябва, но досега не съм го направил, защото не си падам по машините, не охкам по вносни коли и все изникваше нещо по-важно за правене, отколкото да уча за шофьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5utitZKriB8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *