Лепа Брена призна за тежка болест на сърцето

0
Лепа Брена

Недостижимата звезда на балканската музика Лепа Брена призна, че страда от тежка форма на венозна тромбоза, писаха сръбските медии. Здравословното й състояние съвсем не е добро и болестта може да се окаже фатална, като сложи преждевременно край на нейния живот.

„Не се страхувам от смъртта, но често изпадам кризи. При мен лошото е, че съм работохолик и ще продължа да правя това, което обичам независимо от всички последствия. Ще продължавам да пея до последния си дъх” – споделила Лепа Брена.

Лепа Брена

Въпреки желанието си да победи болестта с последно усилие на волята, Брена е отказала концерти в Баня Лука, берлин и Нова Вечей заради влошеното си здраве. Към настоящия момент вече се е стабилизирала достатъчно, за да е в състояние да пътува до сина си, който учи в САЩ.

Болестта на Лепа Брена бе открита преди точно осем години, когато получила болки в сърдечната област и била приета на лечение в болница в Белград. Този юли певицата изкара три дни в специализирана клиника по сърдечно – съдови заболявания, където специалистите направиха всичко възможно, за да я стабилизират.

Отначало Лепа Брена и лекарите се опитали да прикрият от пресата какво се случва, за да избегнат шумотевицата и хилядите писания, които щели да последват от това. Сега обаче звездната изпълнителка благодари на всички граждани и журналисти, които не изпаднали в истерия и само й пожелали да се оправя по – бързо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=170-H_q_XXo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *