Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лекарствената мафия досъсипва българина! Или работил ли е „аптекаря” Марешки за Трактора!?

mareshki1Покрай разплитането на чорапа с връзките на Алексей Петров – Трактора в спецакцията „Октопод” започнаха да изскачат много имена. В това число и на топ богаташа от Варна Веселин Марешки. Собственикът на едноименната верига аптеки във Варна в момента е атакуван в прокуратурата от анонимки, които пряко го свързват с Трактора.

Обаче обърнете внимание: според сигналите един от греховете на мастития варненец е, че продавал на по-ниски, дъмпингови цени илачите. И тук вече човек и без да е спецченге може да се досети от чии адреси идват сигналите.

Публична истина е, че лекарствата в България са по-скъпи от тези в Гърция и в много други, богати страни от

Веселин Марешки

Веселин Марешки

Евросъюза. Цените на нашите лекарства са по-високи от техните със 160 процента! А тази цена на илачите се покрива от все по-болнавия, от живеещия мизерия български народ, който е и най-бедният в обединена Европа. Кръчмите могат и да останат без хора, но в аптеките поради горните причини вечно има опашки и върволици от хора.

Същият този Марешки, който поддържа дъмпингови цени, е успял да напечели достатъчно за наистина завиден автопарк. Луксозните возила в него струват милиони. Човекът е спастрил пари дори за частен самолет. При това като поддържа по-ниски цени на лекарствата, а гледай какво богатство е натрупал. Направо удря през корема

Алексей Петров

Алексей Петров

фармацевтичната мафия, на която 160 процента отгоре не й стигат. Как да не му спретнат компроматчета?!

Разбира се, това не изключва по някакъв начин варненският бос да е вързан и с Трактора, който както се разбра напоследък, умеел да слага ръка върху чуждия бизнес. Независимо дали отсрещната страна иска или не иска. Един Господ знае каква е истината.

Но богатите – няма какво да ги мислим. Тях няма да ги видим нито да се блъскат за място в градските рейсове, нито да си броят стотинките за храна и лекарства. Това, за което иде реч е, че и при медикаментите е намерен начин да се ограбват хората, без на някой да му пука от това.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *