Лейди Гага може да пее на празен стадион у нас

0

Кралицата на попа и на…кича Лейди Гага може да не пее в България. Засега има голяма вероятност концертът да се се състои, защото звездата трябва да се кълчи пред празен стадион. Интересът към концерта й е много слаб, освен това времето не е подходящо.

На 14 август в София остават само пенсионерите и бездомните кучета. Повечето хора са на море, на планина или просто се прибират на село. Едва 7000 пропуска са ангажирани досега, а организаторите разчитат на най-малко 20 000 фена, за да избият разходите си. За самата певица пък е обида да пее пред толкова малко зрители и нейните менъджери са поискали пълен стадион. Затова внезапно Ледйто силно поевтиняла на билетните каси.

 От 100 лева за билет, в момента честта да гледаш певицата на живо струва само 70 лева. Ако интересът пак не се повиши, пропуските могат да паднат и до петдесетачка. Кризата също играе своята роля. Някои се раздвояват дали със стоте лева да си платят летния ток за месеца, или да прекарат два часа на стадиона. Въпреки обещаните атракции – влизането на певицата на бял кон на сцената /конят вече е намерен/ огромният замък, който ще бъде декор на концерта й, леглото от сурово месо, 25-те оригинални тоалета, с които ще пее, мераклиите не са достатъчно навити.

Очакваният прилив на фенове от съседните страни също засега го няма никакъв. Хора се шегуват, че ако беше друго време, щяха да закарат няколко взвода войници и една тълпа бригадири и проблемът с присъствието щеше да се реши. Интересното е, че не толкова безпаричието е причината. Залата, в която пя Филип Киркоров, беше препълнена. Към Дженифер Лопес също има голям интерес. Временното зацикляне със суперспектакъла на Лейди Гага може да завърши и с хепи енд. Във форумите нейни почитатели пишат, че ще почакат цените на билетите да паднат още и тогава ще хукнат към касите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

http://youtu.be/uYpgttXj7Uo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *