Легендата от “ Би Джийс“ Робин Гиб почина, разяден от рак

0
Отиде си легендарния вокал Робин Гиб

Легендарният вокал на “ Би Джийс“ Робин Гиб се спомина вчера на 62 години след тежка и драматична борба с рака, съобщават световните информационни агенции, които се позовават на официално изявление на семейството му.  Смъртта на основателя на легендарната група “ Би Джийс“ е била очаквана, доколкото това е възможно за близките на Робин Гиб,  които са били предупредени от лекарите, че краят му наближава.

Почина вокалистът на “Би Джийс” Робин Гиб

През последните седмици от живота на легендарния вокал съпругата му Дивна и двамата му синове не са се отделяли от него. Припомняме ви, че Робин Гиб се изправи смело срещу рака на черния си дроб и дебелото черво и води доста дълга, но за съжаление неуспешна борба с коварното заболяване. Близките на легендата споделят,  че през  последните няколко месеца Робин се е бил подложил на интензивна химиотерапия, но за съжаление тя е нямала очаквания резултат.

Легендарният музикант и вокал Робин Гиб и братята му Бари и Морис достигнаха върхът в музикалната си кариера в средата на 70 – те години с незабравими парчета като „How Deep Is Your Love“ и „Night Fever“.

Отиде си основателят на “ Би Джийс“!  ВИЖ ВИДЕОТО:

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *