Лечков ступа Николай Бареков

2

barekovЙордан Лечков заплаши с бой Николай Бареков заради репортаж по ТВ7 за купуване на ромски гласове в Сливен. Градоначалникът отказа да се появи в предизборното студио на телевизията, чийто водещ е пловдивският журналист.

Кметът на Сливен се заканил на Бареков, че ще падне отвисоко и отказал коментар по темата дали е уговарял циганския вот в града. Близки до Данчо Лечков разказват, че Бареков толкова го вбесил, че му идело да му хвърли един як тупаник.

Конфликтът между сливенският градоначалник и журналиста от ТВ7 е доста изненадващ, тъй като е добре известно, че и

Лечков в пореден скандал
Лечков в пореден скандал

 двамата са верни поддръжници на Бойко Борисов. На предстоящите избори Лечков отново беше подкрепен от ГЕРБ за пореден кметски мандат, а Николай Бареков от дълги години служи вярно на партийната кауза.

Покрай лавината от скандали около името му, футболната легенда трудно сдържа вече изблиците си. Освен че срещу Лечков беше заведено дело за злоупотреби със служебно положение, наскоро бяха замразени парите за Сливен по европейски проекти .

Обиколките на Бареков из страната за срещи с кандидат- кметовете, му създаде доста главоболия. Преди скандала с Йордан Лечков, предаването на водещия от Велико Търново беше осуетено поради спиране на тока. За инцидента Бареков обвини настоящия кмет на града .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *