Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лъжа е, че циганите ще станат 8 милиона – с видео

циганиДо 90 години етническите българи у нас ще се стопят до 300 хил. души, турците ще са 1,5 млн., а циганите- цели 8 милиона. Това съобщи на специално свиканата тези дни пресконференция Проф. Петър Иванов – научен ръководител на демографско изследване, стигнало до тези сензационни изводи. Изследването е по поръчка на неправителствена организация, зовяща се „Център за демографска политика„. Какъв ли хонорар е взел въпросният професор за да прогнозира кога нацията ни ще се изпари от майката земя?!? И как само след 90 години ромите ще надвишават 8 милиона?!

Безкрайно сензационни и стряскащи твърдения, но Професорът нещо май се е пообъркал. Наивно е да се твърди подобно нещо! И ето защо сметките на професора не са верни:
Много демографи, изследващи прираста на българското население от години пищят, че ромите се циганка цицимножали като зайци, а българите – напротив, категорично отказвали да се плодят. Но демографския прираст подлежи на промяна във времето.

Станахме свидетели как раждаемостта сред българките рязко скочи преди десетина години, скочи успоредно със скока на икономиката ни. В момента приръста на българското население е на едно прилично средноевропейско равнище. В същото време, нямаме почти никаква информация за това какъв е реалния прираст на ромите у нас. Но дори най-общите цифри показват, че раждаемостта в тяхната етническа група рязко спада. Като замине Господин ромът на гурбет, като му вземат социалните служители детето принудително в училище, то няма да роди 15 бебета. Защото циганите ще влязат рано или късно в училище. Директивата е от Европейския съюз и от нея мърдане няма. Практиката в Европа е показала, че ромиромите, които посещават училище, после правят максимум 2-3 деца. Ами, и те са хора, и на тях им се живее добре… А образованието помага да възприемат социалния модел на обществото, в което живеят. Същият този модел, от който в момента те са изолирани.

Е, май стана ясно, че няма опасност циганите да се размножат до 8 милиона, а българите да се стопят до 300 хил. Освен ако напрежението, подклаждано от разни националистически организации като „Атака“ не ескалира дотам, че България да бъде изхвърлена от Европейския съюз, ромите да бъдат заврени в гетата, а икономиката ни да стане изцяло сива… Само тогава Проф. Петър Иванов може да се окаже прав! skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Лъжа е, че циганите ще станат 8 милиона – с видео

  1. mario puzzo Отговор

    28.11.2010 в 10:37

    dosta cigani ima v Bulgaria!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *