Ласкин влязъл в Къщата да си почине

1

Откакто е влязъл в Къщата на брадърите, Иван Ласкин изкарва повече от времето си в леглото. Макар че всяка сутрин в 8 часа часовникът на Брадъра звъни и всички скачат като войници, явно това не се отнася за него. Той се обръща на другата си страна и продължава да спи.

Не го смущават нито виковете, нито разговорите, нито скандалите, нито суматохата. Даже заспива по-спокойно, когато има шум. След това се измъква от кревата някъде към 14 – 15 часа и тръгва да търси кафе, за да се осефери. Закуската и обедът са минали, но на него не му прави впечатление и яде каквото е останало в хладилника. Той сам обяви, че е влязъл с мисия, но засега явно мисията му е да се наспи. Явно много преумора му се е натрупала, пък и сигурно не иска да се набива много в очи, защото съпругата му води Брадъра и неговото влизане излезе като шуробаджанащина.

 Тази компания вътре е пълна идиотия, но какво ми пречи и аз да стана част от нея, заяви на влизане актьорът. Пък и не е лошо, безплатно кафе, безплатна бира, безплатно спане, каза полуцинично той и влезе в Къщата. След което потъна в дълбок сън. Той упорито страни от останалите съквартиранти, изглежда кибритлия, но явно дълбоко в душата си е чувствителен. Другите обитатели на спалнята твърдят, че нещо го измъчва, защото нощем бълнува и ги стряска. Те наддавали ухо да чуят какво говори, но думите били неразибаеми за тяхно съжаление.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dGTP3URt678

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ТОЗИ ПРОСТ ТЮФЛЕК Е МНОГО АМА МНОГО ПРОСТ,ГРОЗЕН И ПРОТИВЕН.ОТ КАКВО Е УМОРЕН?ОТ МЪРЗЕЛ.НЕЩАСТЕН ДЕБИЛ..,,

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *