Ласкин се хвали: В спалнята на Чочо е*ах Александра за първи път!

1

Алекс3На рождения ден на Алекс Сърчаджиева Иван Ласкин с присъщата си слонска деликатност се опитал да разкаже на гостите колко били близки с покойния Чочо Попйорданов.

Той ми беше толкова добър приятел, че ми даваше ключа от тях, за да водя мадами. Там направихме и сефтето с Александра похвалил се той и тупнал с лапа крехката си жена. А после така се харесахме, че взехме и се оженихме, понеже тя забременя.

Гостите започнали смутено да се споглеждат и замълчали в памет на Чочо, само Ласкин продължил образно да разказва как станала цялата заварка.Иван Ласкин2 Алекс се червяла и потяла, а половината заведение слушало излиянията на пияния й съпруг, който иначе твърди, че не близва и капка от няколко месеца и решил да става нов човек. Двете семейства обаче били наистина приятелски и първата, която се притекла на помощ на Даниела, била Александра.

Днес  след смъртта на Чочо приятелката му получи детето, което двамата искаха да осиновят. Алекс има опит с момиченцата от дъщеря си София и започнала да ходи у тях, хем двете деца да се сближат, хем да учи приятлката си как се гледа дете. Даже няколко пъти го взимала със себе си да си играят със София. Ласкин, който се тупа в гърдите, че ще бъде като баща на детето на починалия си приятел, се въртял непохватно край тях, а после изчезвал да пийне нещо. Така Александра вършела черната работа, а за него пак оставали само хвалбите.

ВИЖ ВИДОТО:

http://youtu.be/Sj1uCCPyKiw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. какво да се очаква от един алкохолик……..пиянски изцепки и несвързани приказки,ужас…..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *