Лас Вегас: Анатема за хората, които изложиха принц Хари

0
Лас Вегас
Лас Вегас осъди хората, пуснали снимките на принц Хари

Известният „град на греха“ – Лас Вегас, разкритикува жестоко злобарите, които пуснаха в нета голите снимки на принц Хари. От партито на кралската особа се вижда как той танцува гол,  а „скъпоценностите“ му се размятат.

Има неписан закон, според който „това, което стане във Вегас си остава във Вегас“. Меката на хазарта е място, където хората забравят за задръжките си и се отдават на пищни купони, но винаги има кой да ти развали партито.

Кети Тъл, вицепрезидент на Ел Ви Си Ви Ей – организацията, наблюдаваща начина на живот в Лас Вегас, призна, че осъжда хората дръзнали да изложат по подобен начин принц Хари. Според Кети, кодексът на Вегас трябва да се спазва и да не се появяват подобни компромати, без значение за кого се отнася това. В интернет страница е качен въпросният закон, а вече близо 100 000 души са се подписали, че „всичко си остава във Вегас“. Има предложение да се обръдне гръб на подобни хора и да се бойкотират всички техни празненства.

Принц Хари
Принц Хари на парти в Лас Вегас

Скандалът с британският принц наистина взриви обществото, но той се радва и на голяма подкрепа от хора по целия свят. Всеки има право да разпусне в даден момент, а фактът, че някой го е заснел е просто лошо стечение на обстоятелствата. Скандалите около Хари продължават и още не е ясно до къде ще се стигне.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *