Ламбо направи сърдечна криза

3

Стефан и МарияСтефан Данаилов се разболя  и вдигна кръвно. За разлика от премиера в оставка това не се превърна във водеща новина, той не бе поставен под крилото на грижовни лекари в Правителствена болница и министрите не се изредиха да му дойдат на свиждане.

Здравето на актьора се разклати, когато бившата му любовница Ирен Кривошиева и извънбрачния му син Владко Данаилов влязоха във ВИП Брадър и причиниха много страдания на съпругата му Мария и на самия него. ВладкоОще тогава той призна в интервю пред Кеворк Кеворкян, че това, което се случва му е адски неприятно, че недоумява защо портретът му виси на стената в Къщата, че всеки човек си има минало, но да ровиш в това минало е адски болезнено. Чувствам се омаскарен, унижен, болен, не зная ще имам ли сили да го преживея, каза тогава той.

Тогава актьорът направи няколко хипертонични кризи и изплаши жена си Мария, а след това дълго разговаря с Владимир, опитвайки се за кой ли път да му даде мъжката си подкрепа и да му обясни, че не го е изоставил. В момента актьорът пък е разтревожен от протестите. Той гледа хилядите гладни и онеправдани хора по улицата и се пита как сме успели да стегнем дотук, като отчита и собствената си вина, че като министър не е направил нещо за хората, не е прозрял бъдещето. Данаилов е от охрата, които са склонни да се самообвиняват за всичко и затова нервите му не издържали. Трудно спял, бил в непрекъснато тревожно състояние, а накрая направил и сърдечна криза. Тия дни той каза, че ще размисли дали да остане в политиката и явно тези размисли са предизвикали кризата му. А към домашната му аптека се прибавили още хапчета, които ще пие всеки ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. социялизмът и комунизмът са болести, които се предават предимно по полов път…Това отдавана са го доказали други хора……..

  2. Предполагам, че имаш предвид, че се унаследяват тези две болести. Това е така. Но сред хората е много разпространено твърдението „Може да е комунист, ама е добър човек“. Винаги ги питам тези хора : „И какво става когато Партията каже стреляй и убивай“ /метафора/?“Няма такова съчетание, който е живял при комунизма знае най-добре.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *