Лакомия! Никол Станкулова нагъвала по 4 кила кроасани на ден!

1
Никол Станкулова

Чаровната и фатална синоптичка Никол Станкулова била зверски пристрастена към ароматните и вкусни, но в същото време ужасно опасни за здравето кроасани. Според сведения от нейни приятелки, младата дама дотолкова се увлякла по тестените изделия, че вечер не можела да заспи, ако не е изяла най – малко двадесет от апетитните кифлички през деня.

Манията й достигнала покъртителни размери. Никол не само държала непрекъснато да е презапасена с кроасани, но и винаги криела по един или два в дамската си чанта за резерва.

Никол Станкулова

ака, те се превърнали в основната й храна и тя отказвала да приема каквото й да е друго, освен горещо кафе с мляко. Напоследък дори ходила въоръжена с оригинални френски рецепти, които се опитвала да пробутва на своите дружки.

Въпреки че кроасаните са страшно калорични, ефирната Станкулова съвсем не се притеснявала, че ще ошишкавее, защото редовно ходела на фитнес. Освен това всяка сутрин ставала точно в четири часа и след като се разсъни, правела крос до студията на Нова ТВ, където вземала освежаващ душ преди да излезе в ефир.

Когато столични журналисти попитали водещата защо толкова й харесват френските закуски, тя напълно отрекла и отхвърлила цялата версия. Вместо да каже истината се опитала да преметне репортерите, че се храни разнообразно и природосъобразно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MfGSLr7S99c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *