Кушлев погна Коце Маца, иска му 7 милиона!

0
Коце Маца
Коце Маца

„Скромен” иск за седем милиона лева срещу Коце Маца внесе в съда комисията на професор Кушлев, която търчи по петите на хора, забогатели от доказано престъпна дейност.

И за да са сигурни комисарите, че все нещо ще приберат в полза на държавата от това солидно богатство, са сложили ръка чрез запори на няколко апартамента и спортни имоти на бизнесмена. Костадин Хаджииванов – известен повече в Пиринско, пък и в цяла България, с името Коце Маца, е собственик на футболния отбор на Петрич – „Беласица”.

Още по-прочут стана той през септември 2008 г., когато се оказа, че е задържан от властите в

Кушлев дебне!
Кушлев дебне!

Гърция. А причината – европейска заповед за арестуването му, издадена от Германия. Причината огромна партида с контрабандни цигари, спипана от властите в Лондон. При този арест представителите на силовите ведомства в България така и не можаха да дадат смислен отговор защо при европейска заповед за арест Коце Маца не е арестуван от наши, а от гръцки ченгета. Отговорът го знае коя да е лелка от което да затънтено село: никой не искал да той бъде задържан. А началството, от което зависи потулването на този факт, е получил според заслугите си каквото трябва.

Сега далаверите на Коце Маца достигнаха и до Българския футболен съюз – още една съмнителната

Наред с останалите си придобивки, Коце Маца е особено горд и с красивата си съпруга!
Наред с останалите си придобивки, Коце Маца е особено горд и с красивата си съпруга!

по отношение на бизнеса „фирма” в България. Оказва се, че не без благословията на Боби Михайлов Коце Маца е изпирал част от паричките си. Хватката е следната: Маца уреждал юношеският отбор да замине примерно за Австралия, като всички разходи са поемани от футболния съюз. За тези круизи обаче Коце Маца е получавал фактури, с които е легализирал част от припечелено в сенчестия си бизнес. На свой ред Боби Михайлов също попадна в полезрението на данъчните ревизори. Тогава лъсна и прелюбопитния факт, че легендата от Американското лято през 1994 г. язди крадена кола, германско производство… Как само всички са навързани с всички, когато става дума сенчест бизнес, нали?!… skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *