Кунева открадна кадрите на СДС и ДСБ

6

И то не само в прекия, но и преносния смисъл, стана ясно от изявление на синята централа. Оттам настояват ексеврокомисарката веднага да се извини, понеже ограбила демокрацията в България и в клип, който показала, имало исторически моменти от митинги и други изяви на сините.

Ние докарахме демокрацията в страната и се преборихме за нея, а тя безочливо я присвоява, оплакаха се хората на Костов. Те искат не само извинение, но и махането на кадрите от всякакви клипове и агитационни партийни материали. Нека си прави нейна партия, но не на наш гръб, изплакаха демократите. Кунева се стреми в момента да си присвои и идеите ни. Тя твърди, че учредява дясна партия, а дясното пространство всички знаят, че е на СДС от 22 години, казаха доста смело от централата. Малко повече разум се появи в коментарите, където хората започнаха да се чудят как Меглена Кунева преминава през цялото политическо пространство и се вживява ту като лява, ту като центрист, ту като дясна.

 Мнозина заподозряха, че тя съзира вакуума отдясно и смята да обере гласовете на недоволните от ГЕРБ, които обаче никога няма да гласуват за БСП. Кунева трябва първо да се извини на целия народ за АЕЦ – Козлодуй, а после ако иска и на СДС, призова енергетик. Въпреки общите негативни оценки, партията на Кунева, която ще се учреди на 1 юли, има всички шансове да влезе в парламента, докато СДС е под въпрос. Напористата дама открадна другия вид кадри на сините – бивши депутати и активисти, които не са доволни от дясната политика на СДС, но в същото време пак искат да седнат на топлите кресла в парламента.

Кунева за кандидат- президентската си кампания. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *