Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кунева осъди медийният магнат Делян Пеевски за агитация в деня за размисъл

Меглена Кунева

Меглена Кунева

Меглена Кунева не пожали медийния бос Делян Пеевски, който в деня за размисъл,  публикувал компрометиращ материал на 2 страници в един от жълтите си вестници не само за кандидатката за президент, но и семейството й. Меглена Кунева не прости на колегата си от ДПС за проявеното безочливо своеволие и го ужили солено. Безпардонността  на наглия медиен бос ще му струва съответния акт, имуществена санкция и парична глоба в размер на 2 бона. От ЦИК бяха категорични, че Делян Пеевски  се е  проявил     в забранения ден и ще си понесе съответната санкция без право да обжалва решението им. От щаба на  Меглена Кунева моментално забелязали компрометиращия материал и алармирали своевременно ЦИК за нарушението.

Медийният бос и депутат на ДПС- Делян Пеевски

Медийният бос и депутат на ДПС- Делян Пеевски

 

Престъпването на изборния кодекс според единствена жена кандидат за президент не  е  случайно. Меглена Кунева констатира, че депутата на ДПС би следвало да е наясно,  какво прави още повече, че от самия старт на нейната кампания той непрекъснато използвал медийната си власт, за да изкривява образа й. До това заключение за съжаление на медийния бос Делян Пеевски са достигнали и от ЦИК, които потвърдиха правотата на сигнала към тях от предизборния щаб на Кунева.

Експертите от Централната избирателна комисия постановили, че въпросният материал срещу Меглена Кунева е нарушил цели три члена на изборния кодекс, така че  Делян Пеевски ще си понесе съответната отговорност и ще заплати 2 хил. лева глоба.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Кунева осъди медийният магнат Делян Пеевски за агитация в деня за размисъл

  1. жана Отговор

    14.11.2011 в 9:22

    Нарушени три члена на изборния кодекс и ще заплати само 2 хил.лв..Ако не е толкова нелепо, човек може да се посмее……звучи,като виц.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *