Кунева: Борисов излъга два пъти за два дни!

2
Меглена Кунева

Премиерът Бойко Борисов е излъгал гражданите два пъти за два дни, заяви Меглена Кунева в национален ефир. Първият път е бил за новия Закон за съдебната власт, а втория за Закона за горите. Според Кунева, той е дал обещания на големите олигарси да им се даде възможност да си направят влекове и писти.

По отношение на първа точка от обвиненията Меглена Кунева обясни, че всички промени в новия закон за съдилищата са направени с неговото одобрение. След като обществеността и Брюксел реагирали с неодобрение, Борисов се поуплашил и решил да внесе промени. Особено неловка ситуация се получила с президентът Росен Плевнелиев, когато казал, че държавният глава е наложил вето върху този закон по негово разпореждане.

Втората лъжа, касаеща Закона за горите, имала пряко отношение към големите олигарси, на които били обещани писти и влекове. Ответната реакция на природолюбителите обаче отново стресирала премиера и това го накарало да отстъпи.

„Това не е политика, а комикс. Дори и да може да се договори с всички в народното събрание, това по никакъв начин не помага на хората” – обясни Кунева.

Тя допълни, че според нейното мнение, Борисов се опитвал да се саморазправя с политическите си опоненти поотделно, като пренаписва не само собствената си биография, но и тази на своите противници.

Кунева за твърденията, че е „червена сянка“:

http://www.youtube.com/watch?v=eUDNTvuZVnw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Г-жо Кунева а вие носите ЛИЧНА отговорност за спирането на АЕЦ Козлодуй ,за което получихте хиляди лева пожизнена пенсия от Франция,която строи централа в Румъния.Вие в момента трябва по най-бързият начин да заминете в затвора Сливен и по никакъв начин да не се показвате пред хората. Вие сте един от най-големите престъпници на съвремието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *