Куката изплака: Хищни дами ме преследват голи

0

КукатаМариан Вълев – Куката се е покрил дълбоко  от известно време и не дава никакви  интервюта нито пък гостува по предавания из телевизиите . Единственото му участие беше в „Предай-нататък“, където ще не ще се включи благотворително, за да даде едно рамо и да помогне на малката Еми, която е болна  от хидроцефалия.

Вълев твърди, че изразявал себе си и мнението си за случващото се  около нас  в моноспектакъла  си „ВИП“ на Ерик Богосян. Актьорът даже бил  променил част от текста и е сложил  в него автобиографични елементи, като твърди, че буквално се е слял с главния герой..

Куката твърди, че  точно тази постановката, която заклеймява материалното, била посланието му към всички българите и там  той казвал всичко, което искал да каже. Той не мислел, че е  нужно да занимава хората със себе си и особено с личния си живот, при положение, че има толкова българи, които са на ръба на оцеляването и им е трудно да преживеят зимата, а някои я карат ден за ден.

Актьорът обаче си признава, че през последните месеци си е сменил  телефонния номер цели три пъти. Причината били настървени фенки, които се добирали до номера му и му се обяснявали в любов  и още по-напористи журналисти. Той даже си е изтрил и профила във Фейсбук, понеже  непрекъснато го преследвали момичета и му пращали еротични или буквално голи снимки.

Възмущението му доста противоречи на поведението му в обществото,  той ходи всяка вечер на кръчми и винаги е обграден от млади девойки-мераклийки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *