Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Куката едва не се самоуби с дрога-менте

Куката1Мариан Вълев – Куката се отрови до пълна загуба на съзнание и едва бе спасен от приятели, казаха негови ортаци по забавленията.

Той се снабдил с дрога-менте и първо изшмъркал солидна доза в тоалетната на известна наркоманска столична дискотека и се развеселил. Танцувал, смял се, пил и бил в много приповдигнато настроение. След това компанията се преместила в апартамент в „Люлин“ и продължила да набляга на алкохола. Мариан пък наблегнал на още една доза. В комбинация с големи количества уиски дрогата дала кошмарен ефект. наркоманиОчите на Куката изхвръкнали от орбитите, той се зачервил целия, започнал да буйства, да хвърля предмети, да гони въображаеми врагове и да крещи. Вижте го, ще ме убие – сочел той в празния ъгъл и мятал предмети към невидимият си нападател. Останалите от компанията тутакси изтрезнели и започнали с налични средства да се опитват да спасят актьора. Заливали го с вода, карали го да повърне, наливали му вода в устата, дори го изкарали на терасата да вземе малко въздух. Тъкмо вече били решили да се прежалят да викат линейка, когато актьорът се кротнал и заспал. Изплашената компания се разтурила.

Повечето от приятелите му са на мнение, че вече е много пристрастен към белия прашец и всъщност се самоубива. Въпрос на време било да се предозира и сърцето му да не издържи. Те го увещавали да посети специализирана клиника и да започне лечение, но Куката бил непреклонен. Той твърдял, че взима наркотици само да си избистри мозъка от напрежението и да се повесели и изобщо не е зависим. За съжаление обаче това не е първият му наркомански инцидент и хората около него вече се страхуват, че порокът му се задълбочава и може да стане фатален за него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *