Кучета – убийци носят на стопаните си десетки хиляди евро печалба!!! – с видео

0
ku4eta-ubiitsi1
Куче - убиец

Skandalno.net Едва ли има държава като нашата, където така добре процъфтяват „явления”, отдавна забранени в нормалните страни. Едно тях са именно кучешките боеве, за които в момента е час „пик” в няколко населени места из родината… Ама то, какво ли ни е нормално, та да се хващаме сега за това.

Истината е, че в България няма закон срещу тях, най-много заловените да бъдат наказани по закона за домашните животни и хазарта. Но пък, то и заловени няма, въпреки, че кървавите мероприята, на които се давят освирепелите псета, са публична тайна. Те се организират усилено по Черноморието, на няколко места в Южна България и в някои села в Родопите. Собствениците им са една общност от около 200 души, които се знаят и поддържат връзка помежду си.ku4eta-ubiitsi2 ВИП-овете измежду тях са успели да превърнат това занимание в доста доходоносен бизнес.

Дори да бъдат хванати, най-лошото, което може да им се случи, е да отнесат някоя и друга глоба. За тях това обаче е както казват хората „бълха ги ухапала”, защото едно обучено куче-убиец струва между 5 и 30 хиляди лева, а залаганията са от порядъка на… десетки хиляди лева. Кучетата-убийци се отглеждат по специален начин- хранят се със сурово месо, за да се озлобяват при мириса на кръв и се инжектират с анаболи и стероиди. На самия бой по-слабото куче трябва да разкъса и оглозга по-силното. За целта е необходимо предварително добре да е обработено. Основно правило е кучето-убиец да се пуска в спаринг само с представител на своя пол. Иначе ku4eta-ubiitsi3битката не се получава.. Интересен факт е, че женските кучки са много по-жестоки от мъжките- не оставят противничката преди да я умъртвят.

Мъжките пък са по-толерантни и когато победят, просто изчакват сигнала, обикновено от собственика на победеното куче, че се предават и признават победата. Често пъти, въпреки присъствието на ветеринарен лекар, победеното куче се разстрелва от собственика. Най-често, когато е полумъртво и няма надежда отново да се превърне в боец след лечението…И това се прави в 21-ви век, от хора, които най-вероятно имат деца. На какво ги възпитава този кървав спорт е тема на една доста тежка и дълга дискусия. Вече няколко дечица и възрастни хора станаха курбан-жертви на такива кучета…  skandalno.net
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *