Кубрат Пулев: Ще прославя България по целия свят, наздраве на всички!

5
Кубрат Пулев

„Победата не е само за мен, тя е за всичките ми треньори и за цяла България!” Това заяви най – добрият български профи боксьор в момента Кубрат Пулев при първото си интервю след блестящата си победа над руснака Александър Устинов, когото нокаутира в 11 рунд от среща за Европейска и Интерконтинентална титла.

Припомняме, че Кобрата се изправи срещу гиганта Устинов на 29 септември в Хамбург. Боксовата звезда каза, че за поредната му 17 – а победа са допринесли абсолютно всички негови треньори, приятелите му и силната българска агитка в спортната зала.

Кубрат Пулев

„Не мога да запазя победата само за себе си. Тя е и на националния треньор Мишо Таков, на наставниците ми в ЦСКА, на Пламен Ранчев, на всички мои приятели, които ме подкрепиха. Отправям специални благодарности към всички българи в залата и искам да кажа, че това е най – сериозната подкрепа, която досега съм получавал в Германия. Благодаря и на хората, които ме гледаха по телевизията”

Боксьорът обясни, че преди срещата с неговите треньори от немския тим „Зауерланд” са изработили специална тактика за боя с Устинов, която в крайна сметка се оказала успешна. Много помогнал и Михаил Таков. По време на подготовката на Кобрата били осигурени трима отлични партньори за спаринг – украинец, руснак и американец.

Кубрат Пулев разкри, че преди да се изправи срещу световното страшилище Владимир Кличко, най – вероятно ще има още един мач, който ще бъде осъществен до края на годината. Той беше категоричен, че ще направи всичко възможно, за да зарадва отново България и да прослави родния трибагреник по целия свят.

„Българите сме най – добри в празнуването и там ни е най – лесно. Наздраве на цяла България” – завърши Кубрат.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *