Кубрат Пулев даде 5 бона за нови зъби

0

Кубрат зъбиКубрат Пулев – Кобрата се включи в тежка битка, за да изправи зъбите си. Той реши да си излъска имиджа, тъй като през последните две години Андреа непрекъснато го влачи по светски събития и той попада нон стоп под прицела на камерите.

Тъй като отдавна страда от кривите си зъби, спортистът се решил да ги изправи и да ги направи холивудски. И понеже се срамувал на тази възраст да си сложи  брекети  като тийнейджърите, стоматолозите му предложили като вариант вътрешни. Те няма да се забелязват от хората и особено от противниците му, които могат да го вземат на подбив.

Кубрат АндреаПриспособленията на съвременната медицина струват 5000 лева и са двойно по-скъпи от външните. След като дал сума ти пари, Кобрата едва не ги изтръгнал от устата си. Ту му убивали, пречели му да се храни и се отразили на говора му. За учудване на всички той започнал леко да фъфли, а някои съгласни произнасял по особен начин. Колегите му, които били в течение на мъченията, лекичко го подигравали за странното приспособление. Стоматологът му обаче го успокоил, че периодът на адаптация е най-много две седмици и след това няма да чувства, че има чуждо тяло в устата. Накрая и Кобрата взел да се шегува, че вече свиква с усещането и няма да има никакви проблеми, като сложи чене на стари години. В смелото му начинание го подкрепяла Андреа. Тя го хвалела за търпението и издържливостта. Ако Пулев наистина издържи, след година и половина ще има красиви равни зъби и чаровна усмивка, а дотогава ще си повтаря „Трай, бабо, за хубост“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/f0AieUHzQz0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *